Organització d’esdeveniments i tallers de formació per a empreses, utilitzant recursos de l’entorn cultural.
Millora les habilitats del teu equip amb mètodes innovadors!

Serveis de formació empresarial
vinculats a recursos de l’entorn cultural.

Comunicació eficaç

El programa de Comunicació Eficaç de Magrana utilitza els recursos de l’entorn cultural i audiovisual per treballar les habilitats comunicatives a través de generar una experiència en el participant que de manera dinàmica enderroqui les seves barreres i li permeti adquirir una clara consciència de capacitat de millora.

Explicació dels serveis

Saps que a través d’un mini-musical pots descobrir recursos comunicatius inesperats dins teu?

Saps que pots acudir a les tècniques d’un monòleg per elaborar la teva presentació o fins i tot convertir-la en un guió per a TV?

A Magrana t’ajudem a generar interès a través de la veu i la gestualitat, a sintetitzar correctament els continguts, així com a fer servir recursos audiovisuals eficaçment.

Contacte

Si tens algun dubte o desitges rebre més informació sobre el servei de formació de Comunicació eficaç, escriu-nos un correu electrònic a 4business@magrana.com o bé truca’ns al telèfon 660 949 988.

Treball en equip

El programa de Treball en Equip de Magrana utilitza els recursos de l’entorn cultural i audiovisual per millorar les relacions entre els membres d’un equip i augmentar la seva productivitat.

Explicació dels serveis

Identificarem els rols en el teu equip creant un gag per a TV.

Trencarem barreres entre departaments adoptant papers diferents en la producció, realització i execució d’una mini-obra de teatre.

Buscarem paral·lelismes entre la producció d’una pel·lícula i un projecte dins de la teva empresa, identificant els partners i potenciant la motivació i la gestió de talent.

T’ajudarem a gestionar els egos i a assolir els objectius personals en un projecte tot buscant el paral·lelisme amb la producció d’un monòleg.

Contacte

Si tens algun dubte o desitges rebre més informació sobre el servei de formació de Treball en equip, escriu-nos un correu electrònic a 4business@magrana.com o bé truca’ns al telèfon 660 949 988.

Gestió efectiva de reunions

El programa de Gestió efectiva de reunions desenvolupat per Magrana utilitza mitjans artístics i audiovisuals per aconseguir resultats cent per cent efectius en la celebració de reunions.

Explicació dels serveis

Buscarem el paral·lelisme entre la celebració d’una reunió i la producció d’una obra de teatre, aprofundint en:

La preparació: en una obra sempre és aconsellable fer un “assaig general” per assegurar-nos que tot està sota control.
La gestió de la reunió: registre del temps com si fos el guió d’una obra. Cercar la participació de tots els assistents incloent-hi l’aportació dels “actors” amb un paper secundari.
La post-reunió: Elaboració de minutes, informes … fer el seguiment d’allò acordat en una producció teatral, així com l’assignació de responsables.

Contacte

Si tens algun dubte o desitges rebre més informació sobre el servei de formació de Gestió efectiva de reunions, escriu-nos un correu electrònic a 4business@magrana.com o bé truca’ns al telèfon 660 949 988.

Lideratge

Aquest servei de formació empresarial utilitza els recursos de l’entorn cultural i audiovisual amb l’objectiu millorar el lideratge, la influència i l’esperit d’equip.

Explicació dels serveis

Basant-nos en el dia a dia d’un prestigiós director de cinema, aprendrem a construir confiança entre els components de l’equip; a establir objectius comuns; a construir un pla; a crear sentit de pertinença; a saber involucrar la gent en les decisions; a crear punts d’entesa entre totes les opinions del grup; a incentivar la responsabilitat i el compromís de tots; a promoure la comunicació; a crear un bon ambient de treball; a treure profit de la diversitat del grup; a celebrar els èxits de forma grupal; i a ser un líder per al grup.

Contacte

Si tens algun dubte o desitges rebre més informació sobre el servei de formació de Lideratge, escriu-nos un correu electrònic a 4business@magrana.com o bé truca’ns al telèfon 660 949 988.

Propostes culturals per a gales, sopars d’empresa, convencions, congressos, presentacions de producte, etc.

Si tens algun dubte o desitges rebre més informació sobre els Serveis de Formació Empresarial o Esdeveniments, escriu-nos un correu electrònic a 4business@magrana.com, truca’ns al telèfon 660 949 988 o bé emplena el següent formulari. Gràcies!
Deixa’ns el teu telèfon si vols que contactem amb tu més rapidament
* Camp obligatori

He llegit i accepto la política de privacitat.