//
Talent

Teorema Teatre

L’Associació Teorema Teatre es crea el 2020. Neix de les ganes de tirar endavant un projecte concret “No hi ha fills innocents” i després, continua per produir i distribuir obres teatrals.

Creuen en els projectes, en la seva qualitat i en el seu compromís amb el món actual.

Aposten per una producció molt horitzontal en la que tots els participants de cada projecte són igual d’importants en el resultat final, formant part d’un únic equip.

Teorema Teatre són: Oriol Genís (actor i cantant), Mia Parcerisa (director i dramaturg), Maria Andreu (pedagoga i productora), Ariadna Chillida (actriu i dramaturga), Júlia Genís (actriu) i Gerard Bidegain (director i dramaturg).

En aquest moment els espectacles que tenen en cartera són: Cadires, de Mont Plans i Oriol Genís; ¿Qué fué de Andrés Villarrosa?, de Marc Rosich, sobre una idea d’Oriol Genís; i, Ariadna i el Minotaure, d’Ariadna Chillida. I estan en fase de producció Purificats /Cleansed de Sarah Kane, amb direcció de Mia Parcerisa (Cia. La Cremosa); i, Agamèmnon de Iannis Ritsos, amb direcció de Gerard Bidegain.

+
//
Talent

Assumpta Mercader i A Piacere grup vocal

Assumpta Mercader ha estudiat a l’institut del teatre als departaments de titelles i veu, i ha participat en diversos cursos d’art dramàtic del Col·legi del Teatre.

L’any 1995 crea, juntament amb Lídia Massó, la companyia “L’Espina de la Sardina” dedicada al teatre infantil. A partir del 2002 porta a terme sessions en solitari per a públic infantil i per a adults. Ha treballat com a titellaire en el programa de TVE “Los Lunnis” i ha estrenat diversos espectacles de narració per adults amb músics com Maria Carretero, Pau Romero, Núria Robert, o Joan Hernàndez. Ha participat con a narradora i actriu en diversos festivals com “fira Mediterrània”, “En veu alta” “Fira del conte de Medinyà” “Festival de llegendes de Catalunya”, “Tarraco Viva” i d’altres.

L’any 2016 Voliana edicions li publica el llibre de contes per a adults “la dona que somiava mariatxis”. L’any 2018 publica “El tresor de les Valls d’Andorra” amb edició a càrrec del Departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra. L’any 2019 publica “L’àvia pirata” escrita conjuntament amb Josep Carrasco, dibuixos de Pepe Palma i editat per Edicions del Pirata.

+
//
Talent

Ada Vilaró

És directora, performer, actriu i artista multidisciplinària. Va crear i dirigeix el festival de Creació Contemporània Escena Poblenou a Barcelona i el Festival Itineràncies a Prats de Lluçanès. Com a directora del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou ha rebut la Medalla d’Honor de Barcelona i el premi FAD Sebastià Gasch de les arts parateatrals.

+
//
Talent

Queralt Riera

Barcelona, 1978. Graduada en Direcció Escènica i Dramatúrgia a ESAD-Eòlia. Ha fet d’autora, directora d’escena, mestra d’actors i productora.

+
//
Talent

Oblideu-vos de nosaltres

L’equip que impulsa el projecte, l’any 2009, ens considerem observadors atents i preocupats per la conducta humana en els diferents contextos socials i culturals, el que ens porta a reflexionar estèticament, teatralment, sobre la diversitat de la condició humana i a projectar sobre el públic aquesta reflexió sobre la complexitat de l’existència.

+
//
Talent

ACME

ACME was created in 2016 with the purpose of unifying all stage and education work created by e Albert Quesada and his collaborators Federica Porello, Zoltán Vakulya, Mireia de Querol and Marcus Baldemar, and has developed over the years by performing and creating around Europe.

+
//
Talent

La Danesa

Companyia de teatre contemporani de text fundada el 2011 per Ota Vallès, Jumon Erra i Elena Fortuny.

+
//
Talent

Suika

Suika és una productora especialitzada en el sector cultural i els esdeveniments industrials amb més de 20 anys d’experiència.

+
//
Talent

Òpera de Butxaca & Nova Creació

Entitat cultural única al país dedicada a la producció i promoció de creació d’òpera i teatre musical contemporanis.

+
//
Talent

Col·lectiu NINS

Companyia creada per Queralt Riera, Annabel Castan i Laura Calvet, per a la creació i producció de l’espectacle PRUNA.

+
//
Talent

La fam de la fera

Companyia creada per Carolina Llacher i Martí Costa, arran de la creació i producció de l’espectacle “P.A.U. Paisatges als ulls”.

+
//
Talent

Cia Sebastián García Ferro

Sebastián García Ferro és coreògraf, ballarí, performer i compositor. Dirigeix la seva pròpia companyia des de l’any 2000, i ha creat 20 peces diferents des de llavors.

+
//
Talent

La Peleona

La Peleona és inquieta. Compromesa. Creació de km 0. Actitud gamberra i juganera davant la vida.

+
//
Talent

UvE Teatre

Companyia creada per l’actor i cantant Joan Vázquez.

+
//
Talent

La Compagnie des Hommes

Companyia francesa liderada pel director teatral Didier Ruiz.

+
//
Talent

Man Drake x Tomeu Vergés

El treball de Tomeu Vergés i de la Companyia Man Drake es situa entre la dansa i el teatre però té sempre el cos com a punt de partida.

+
//
Talent

Therkas Teatre

Companyia a càrrec d’Esther Lázaro, constituïda al 2012, i que es caracteritza pels seus muntatges de petit format que busquen el contacte amb el públic, la major proximitat amb l’espectador.

+
//
Talent

Toni Albà

Actor i director de teatre, Toni Albà ha viatjat per 29 països amb els seus espectacles, aconseguint grans èxits de crítica i públic tant amb espectacles de la seva companyia com amb d’altres.

+
//
Talent

Fermí Fernàndez

Fermí Fernàndez comença la seva trajectòria a la ràdio l’any 1988, al costat d’Andreu Buenafuente. Des d’aleshores ha compaginat la ràdio amb treballs teatrals, televisió i doblatge.

+