//
Talent

Queralt Riera

Barcelona, 1978. Graduada en Direcció Escènica i Dramatúrgia a ESAD-Eòlia. Ha fet d’autora, directora d’escena, mestra d’actors i productora.

+
//
Talent

Oblideu-vos de nosaltres

L’equip que impulsa el projecte, l’any 2009, ens considerem observadors atents i preocupats per la conducta humana en els diferents contextos socials i culturals, el que ens porta a reflexionar estèticament, teatralment, sobre la diversitat de la condició humana i a projectar sobre el públic aquesta reflexió sobre la complexitat de l’existència.

+
//
Talent

ACME

ACME was created in 2016 with the purpose of unifying all stage and education work created by e Albert Quesada and his collaborators Federica Porello, Zoltán Vakulya, Mireia de Querol and Marcus Baldemar, and has developed over the years by performing and creating around Europe.

+
//
Talent

La Danesa

Companyia de teatre contemporani de text fundada el 2011 per Ota Vallès, Jumon Erra i Elena Fortuny.

+
//
Talent

Suika

Suika és una productora especialitzada en el sector cultural i els esdeveniments industrials amb més de 20 anys d’experiència.

+
//
Talent

Òpera de Butxaca & Nova Creació

Entitat cultural única al país dedicada a la producció i promoció de creació d’òpera i teatre musical contemporanis.

+
//
Talent

Col·lectiu NINS

Companyia creada per Queralt Riera, Annabel Castan i Laura Calvet, per a la creació i producció de l’espectacle PRUNA.

+
//
Talent

La fam de la fera

Companyia creada per Carolina Llacher i Martí Costa, arran de la creació i producció de l’espectacle “P.A.U. Paisatges als ulls”.

+
//
Talent

Cia Sebastián García Ferro

Sebastián García Ferro és coreògraf, ballarí, performer i compositor. Dirigeix la seva pròpia companyia des de l’any 2000, i ha creat 20 peces diferents des de llavors.

+
//
Talent

La Peleona

La Peleona és inquieta. Compromesa. Creació de km 0. Actitud gamberra i juganera davant la vida.

+
//
Talent

UvE Teatre

Companyia creada per l’actor i cantant Joan Vázquez.

+
//
Talent

La Compagnie des Hommes

Companyia francesa liderada pel director teatral Didier Ruiz.

+
//
Talent

Man Drake x Tomeu Vergés

El treball de Tomeu Vergés i de la Companyia Man Drake es situa entre la dansa i el teatre però té sempre el cos com a punt de partida.

+
//
Talent

Therkas Teatre

Companyia a càrrec d’Esther Lázaro, constituïda al 2012, i que es caracteritza pels seus muntatges de petit format que busquen el contacte amb el públic, la major proximitat amb l’espectador.

+
//
Talent

Toni Albà

Actor i director de teatre, Toni Albà ha viatjat per 29 països amb els seus espectacles, aconseguint grans èxits de crítica i públic tant amb espectacles de la seva companyia com amb d’altres.

+
//
Talent

Fermí Fernàndez

Fermí Fernàndez comença la seva trajectòria a la ràdio l’any 1988, al costat d’Andreu Buenafuente. Des d’aleshores ha compaginat la ràdio amb treballs teatrals, televisió i doblatge.

+