Clownic

Clownic és una companyia de teatre gestual còmic, formada per Edu Méndez, Gerard Domènech i Carles Bigorra, amb una trajectòria professional plena d’èxits que es nodreix de l’estil Tricicle per crear els seus propis espectacles, sempre amb la premissa d’oferir al públic “un riure cada 10 segons”.


Utilitza el llenguatge universal del teatre sense paraules, la qual cosa els permet mostrar els seus espectacles en qualsevol racó del planeta.
Durant més de 18 anys, Clownic ha estat la segona companyia de Tricicle. En tot aquest temps han interpretat fidelment per tot el món els seus espectacles: Manicomic, Slastic, Exit, Tricicle 20, Sit, Garrick i 100% Tricicle.

Després d’haver complert la majoria d’edat com a companyia, van decidir independitzar-se dels seus pares teatrals (tot i que encara van a dinar els diumenges). El 2011, ja sota el segell de Gagman Produccions, van estrenar una nova etapa amb el seu primer espectacle de creació i producció pròpies, Ticket, comptant amb la col·laboració de Tricicle.


Després de l’èxit i el reconeixement aconseguit a Espanya i internacionalment amb Ticket, van decidir continuar la seva aventura amb nous espectacles, com Jobs. Ara arriba Turist, el tercer espectacle propi amb el qual consoliden el seu estil i la seva personalitat.

Espectacles