Magrana Arts & Media és una empresa de producció i gestió de les indústries culturals amb esperit multidisciplinari.

Magrana neix el 2017 amb l’objectiu d’esdevenir un paraigües sota el qual creadors, intèrprets i productors poden treballar en diverses disciplines, amb l’objectiu de fomentar les col·laboracions i incentivar el naixement de nous projectes, situant el talent al centre de la nostra constel·lació.

Per a fer-ho, Magrana s’estructura en quatre àrees principals:

Films: Producció de continguts audiovisuals, propis o per encàrrec, a més de serveis de producció i consultoria.
Escena: Distribució i producció d’espectacles d’arts escèniques.
Talent: Management d’actrius i actors, directors/es, guionistes i compositors/es.
4Business: Organització d’esdeveniments i de tallers de formació per a empreses, utilitzant recursos de l’entorn cultural.

Equip

Director/Fundador/

Xavier Granada

Fundador i director de Magrana. Emprenedor i productor cultural. Actualment és el president de l’associació de productors Pro-Ficció i vice-president de la federació PROA. Li apassiona treballar amb talent, ajudar a fer realitat projectes, i posar el seu granet de sorra per crear un món millor.

4Business/Escena/

Núria Ferret

Gestora cultural. Durant una estada de cinc anys a Nova York, té la sort de conèixer al Tricicle que l’endinsa en el món de les arts escèniques. Després d’exportar els espectacles de la companyia arreu del món, es dedica a l’organització de festivals i fires de teatre i música i a dirigir esdeveniments artístics pel territori. S’incorpora a Magrana per activar i coordinar les àrees d’Escena i 4Business i desenvolupar projectes culturals multidisciplinaris.

 

Escena/Talent/

Carlota Darnell

Recentment graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra, va realitzar una estada de sis mesos a la National Higher School of Economics de Moscou, on va especialitzar-se en producció i màrqueting. Ha treballat com a ajudant de producció freelance en diversos anuncis i videoclips. A Magrana, on va començar com a estudiant en pràctiques, forma part dels equips Escena i Talent, i dona suport amb el desenvolupament de projectes.

Gerència/Soci/

Albert Espel

Soci i Gerent de Magrana. Director de producció i Productor executiu, amb més de 20 anys d’experiència en cinema i televisió.

Films/

Marta Libertad Castillo

Productora executiva i Consultora de desenvolupament a Magrana Films. Productora executiva d'”Orígenes Secretos”, guionista de “Los Europeos”, cap de desenvolupament de “La Estrella”…

Escena/

Raül Perales

Consultor estratègic de Magrana Escena. Productor per companyies com Les Antonietes, Òpera de Butxaca i Nova Creació…