//
Talent

Teorema Teatre

L’Associació Teorema Teatre es crea el 2020. Neix de les ganes de tirar endavant un projecte concret “No hi ha fills innocents” i després, continua per produir i distribuir obres teatrals.

Creuen en els projectes, en la seva qualitat i en el seu compromís amb el món actual.

Aposten per una producció molt horitzontal en la que tots els participants de cada projecte són igual d’importants en el resultat final, formant part d’un únic equip.

Teorema Teatre són: Oriol Genís (actor i cantant), Mia Parcerisa (director i dramaturg), Maria Andreu (pedagoga i productora), Ariadna Chillida (actriu i dramaturga), Júlia Genís (actriu) i Gerard Bidegain (director i dramaturg).

En aquest moment els espectacles que tenen en cartera són: Cadires, de Mont Plans i Oriol Genís; ¿Qué fué de Andrés Villarrosa?, de Marc Rosich, sobre una idea d’Oriol Genís; i, Ariadna i el Minotaure, d’Ariadna Chillida. I estan en fase de producció Purificats /Cleansed de Sarah Kane, amb direcció de Mia Parcerisa (Cia. La Cremosa); i, Agamèmnon de Iannis Ritsos, amb direcció de Gerard Bidegain.

+
//
Talent

Assumpta Mercader i A Piacere grup vocal

Assumpta Mercader ha estudiat a l’institut del teatre als departaments de titelles i veu, i ha participat en diversos cursos d’art dramàtic del Col·legi del Teatre.

L’any 1995 crea, juntament amb Lídia Massó, la companyia “L’Espina de la Sardina” dedicada al teatre infantil. A partir del 2002 porta a terme sessions en solitari per a públic infantil i per a adults. Ha treballat com a titellaire en el programa de TVE “Los Lunnis” i ha estrenat diversos espectacles de narració per adults amb músics com Maria Carretero, Pau Romero, Núria Robert, o Joan Hernàndez. Ha participat con a narradora i actriu en diversos festivals com “fira Mediterrània”, “En veu alta” “Fira del conte de Medinyà” “Festival de llegendes de Catalunya”, “Tarraco Viva” i d’altres.

L’any 2016 Voliana edicions li publica el llibre de contes per a adults “la dona que somiava mariatxis”. L’any 2018 publica “El tresor de les Valls d’Andorra” amb edició a càrrec del Departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra. L’any 2019 publica “L’àvia pirata” escrita conjuntament amb Josep Carrasco, dibuixos de Pepe Palma i editat per Edicions del Pirata.

+
//
Talent

Ada Vilaró

És directora, performer, actriu i artista multidisciplinària. Va crear i dirigeix el festival de Creació Contemporània Escena Poblenou a Barcelona i el Festival Itineràncies a Prats de Lluçanès. Com a directora del Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou ha rebut la Medalla d’Honor de Barcelona i el premi FAD Sebastià Gasch de les arts parateatrals.

+
//
Talent

Oblideu-vos de nosaltres

L’equip que impulsa el projecte, l’any 2009, ens considerem observadors atents i preocupats per la conducta humana en els diferents contextos socials i culturals, el que ens porta a reflexionar estèticament, teatralment, sobre la diversitat de la condició humana i a projectar sobre el públic aquesta reflexió sobre la complexitat de l’existència.

+
//
Talent

ACME

ACME was created in 2016 with the purpose of unifying all stage and education work created by e Albert Quesada and his collaborators Federica Porello, Zoltán Vakulya, Mireia de Querol and Marcus Baldemar, and has developed over the years by performing and creating around Europe.

+
//
Talent

Col·lectiu NINS

Compañía creada por Queralt Riera, Annabel Castan y Laura Calvet, a raíz de la creación y producción del espectáculo «Pruna».

+
//
Talent

Suika

Suika es una productora especializada en el sector cultural y los eventos industriales con más de 20 años de experiencia.

+
//
Talent

La fam de la fera

Compañía creada por Carolina Llacher y Martí Costa, a raíz de la creación y producción del espectáculo «P.A.U. Paisajes en los ojos».

+
//
Talent

La Peleona

La Peleona es inquieta. Comprometida. Creación de km 0. Actitud gamberra y juguetona delante de la vida.

+
//
Talent

Cia Sebastián García Ferro

Sebastián García Ferro és coreògraf, ballarí, performer i compositor. Dirigeix la seva pròpia companyia des de l’any 2000, i ha creat 20 peces diferents des de llavors.

+
//
Talent

UvE Teatre

Compañía creada por el actor y cantante Joan Vázquez.

+
//
Talent

Therkas Teatre

Compañía a cargo de Esther Lázaro, constituida en 2012, y que se caracteriza por sus montajes de pequeño formato que buscan el contacto con el público, la mayor proximidad con el espectador.

+
//
Talent

La Compagnie des Hommes

Compañía francesa liderada por el director de teatro Didier Ruiz.

+
//
Talent

Man Drake x Tomeu Vergés

El trabajo de Tomeu Vergés y de la Compañía Man Drake se sitúa entre la danza y el teatro, pero tiene siempre el cuerpo como punto de partida.

+
//
Talent

Òpera de Butxaca & Nova Creació

Entidad cultural única en el país dedicada a la producción y promoción de creación de ópera contemporánea.

+
//
Talent

Toni Albà

Actor y director de teatro, Toni Albà ha viajado por 29 países con sus espectáculos, consiguiendo grandes éxitos de crítica y público con espectáculos de su compañía y de otras.

+
//
Talent

La Danesa

La Danesa es una compañía de teatro contemporáneo de texto fundada el 2011 por Ota Vallès, Jumon Erra y Elena Fortuny.

+
//
Talent

Fermí Fernàndez

Fermí Fernàndez empieza su trayectoria en la radio en el año 1988 junto a Andreu Buenafuente. Desde entonces ha compaginado la radio con trabajos teatrales, televisivos y el doblaje.

+