Distribució d’espectacles d’arts escèniques de companyies independents, i producció d’espectacles propis.
Descobreix el nostre catàleg!

Unaiuna

Neix de la unió de dues coreògrafes i ballarines que tenen un mateix recorregut acadèmic, artístic i profesional. Laura Lliteras i Marina Fullana es coneixen cursant el grau professional de dansa clàssica a Mallorca, després ambdues es traslladen a Barcelona per fer el grau professional de dansa contemporània i el grau superior de coreografia a l’Institut del Teatre. Quan acaben la formació, passen a formar part de la jove companyia IT dansa , baix la direcció de Catherine Allard.

Durant tota la formació acadèmica, sempre havien tingut inquietuds creatives, però no va ser fins que van acabar ITdansa que van crear la companyia UNAIUNA.​

La seva primera peça: Dosis parla de la relació de dues dones i de la personalitat de cada una d’elles, així com també de la feminitat i de la figura de la dona dins la societat, a través d’un filtre de bogeria i amb clau d’humor. Aquesta peça de deu minuts va ser guanyadora del premi Art Jove de dansa contemporània de Balears, i va guanyar també el premi SóloDos en danza España amb una gira per Costa Rica.

UNAIUNA també compta amb una altre peça curta: “All inclusive”. Va ser creada al 2017, i parla de la sobreexplotació turística que estem vivint a Espanya, concretament a Balears, i la figura del guiri. All Inclusive ha tingut actuacions per Espanya, Portugal i Italia va ser seleccionada pel festival Quinzena Metropolitana de Barcelona i actualment segueix en gira amb la REDACIELOABIERTO i al programa europeu ContactZones.

+