Distribució d’espectacles d’arts escèniques de companyies independents, i producció d’espectacles propis.
Descobreix el nostre catàleg!

Oblideu-vos de nosaltres
Escena

El Fingidor

Fernando Pessoa és, probablement, al costat de Elliot, Rilke, Pasolini o Lorca, un dels poetes més rellevants del segle XX. Tanmateix, encara avui, molts dels seus versos interpel·len directament a l’ànima, la ment i l’existència d’aquest estrany ésser humà del segle XXI. Si bé, en el seu temps i, fins i tot, durant les dècades que varen seguir a la seva mort, encara va ser assenyalat com un boig afectat per algun tipus de trastorn psicòtic, l’home d’avui pot trobar en l’obra de Fernando Pessoa, un reflex i, a la vegada, un manual per a entendre com ha arribat al lloc on es troba.

+
UvE Teatre
Escena

Paquito Forever, el musical

Paquito Forever, el musical és un biòpic basat en la història real de Paco Alonso, bailaor, cantaor, actor i transformista català que va començar la seva carrera al Paral·lel als anys 50 i va recórrer tot el món ballant i cantant amb les revistes més famoses, els ballets més aclamats i els artistes més emblemàtics d’aquells temps; instal·lant-se a Nova York i vivint la vida amb una llibertat que aquí a la seva terra no podia tenir.

+
Man Drake x Tomeu Vergés
Escena

Que du bonheur (?)

Al ritme d’un metrònom una dona es desplaça repetint i transformant un seguit de gestos quotidians. Presonera d’un ritme implacable; en part imposat per la societat i en part, per la imatge que s’imposa ella a ella mateixa. La intèrpret emprèn una lluita obstinada, en un continu anar i tornar, jugant amb els clixés i allò grotesc fins a l’esgotament. La batalla desenfrenada a la qual es lliura es convertirà en la seva victòria final…

+