Estrenat/
Talent

Els Europeus

España 1959. Dos jóvenes madrileños veranean en Ibiza en busca de la libertad europea.

+
//
Talent

El Fingidor

Fernando Pessoa és, probablement, al costat de Elliot, Rilke, Pasolini o Lorca, un dels poetes més rellevants del segle XX. Tanmateix, encara avui, molts dels seus versos interpel·len directament a l’ànima, la ment i l’existència d’aquest estrany ésser humà del segle XXI. Si bé, en el seu temps i, fins i tot, durant les dècades que varen seguir a la seva mort, encara va ser assenyalat com un boig afectat per algun tipus de trastorn psicòtic, l’home d’avui pot trobar en l’obra de Fernando Pessoa, un reflex i, a la vegada, un manual per a entendre com ha arribat al lloc on es troba.

+
//
Talent

Federico García

Pep Tosar s’acosta al món interior de Federico García Lorca en un viatge sorprenent i formidable pels paisatges de Castella i Andalusia. Una biografia sonora i visual. Una guia per entendre millor el poeta que va cantar la vida i la mort amb la mateixa intensitat.

+
//
Talent

Pruna

Una nena que es diu Pruna, i que també és una dona que es diu Pruna.
Té una vida normal, un entorn normal i un secret que fa mal i destrossa per dintre.

+
//
Talent

Miseria

La misèria és com un desert que avança implacable i erosiona la vida de tothom.

+
//
Talent

Assaig sobre la lucidesa

Obra amb la qual José Saramago va un pas més enllà en la seva mirada crítica als mecanismes del poder i posa en el punt de mira la corrupció del sistema democràtic.

+