Cia Sebastián García Ferro

Sebastián García Ferro és coreògraf, ballarí, performer i compositor. Dirigeix la seva pròpia companyia des de l’any 2000, i ha creat 20 peces diferents des de llavors.

Ha obtingut més de 18 residències i comissions de coreografia en més de 15 països europeus, a diferents iniciatives com Rosas P.A.R.T.S. for the Summer Studio Project directed by Anne Teresa de Keersmaeker, Hellerau (Dresden) Le Bains Connective (Brussels, Belgium), K3 – Hamburg, Espaco do tempo (Portugal) of Rui Horta, Teatro, TanzHaus Nwr (Dusseldorf), Tanzfabrik (Berlin), The Blue Coat (Liverpool –UK), La fundición (Bilbao, Spain), Cal L ́Estruch, El Graner i La Caldera (Barcelona, Spain), entre altres.

Ha estat galardonat en diverses ocasions com a coreògraf, entre d’altres amb el premi “Tot Dansa” del Mercat de Les Flors, o el Primer Premi a Festival Coreogràfic de Maspalomas.

També col·labora amb la Compañía Nacional de Danza Contemporánea de Argentina o la Orquestra Simfònica de Barcelona. És el director artístic del Barcelona International Dance Exchange, coreògraf associat al Centre de Creació de La Caldera / Les Corts, i artista col·laborador de l’Auditori de Barcelona.

S’ha implicat en varis projectes de dansa social i educativa entre els quals, per exemple, el projecte “+45”, sobre la dansa i la vida més enllà dels 45 anys.

Espectacles