Rosa Andreu – Companyia La Flaca

Actriu, directora i presentadora s’inicia en el món del teatre l’any 83 com a amateur amb el GTIV del Vendrell. L’any 89 participa en el naixement de Trono Villegas juntament amb Oriol Grau i Fermí Fernandez, entre d’altres. L’any 97 fa el salt a la professionalitat amb Malalts de tele amb Toni Soler i Albert Om, pel que reben un premi Ondas l’any 1998. Presenta diversos programes a TV3: Fes-t’ho mirar, Qui corre, vola!...

En l’àmbit teatral, participa com actriu a diversos muntatges: El sexe nostre de cada dia, premi Ciutat de Tarragona 1997 a la millor interpretació femenina; Èric i l’exèrcit del Fènix, dirigida per Pere Planella; Dues Mares, monòleg estrenat a la sala Muntaner; Pel davant i pel darrera, Memòria de les oblidades, Vida de peix, amb Mercè Comes, entre d’altres.

Graduada del programa de Javier Galitó-Cava de Tècnica Meisner, també ha treballat com a directora artística del teatre Principal de Vilanova i la Geltrú i del Teatre Prado de Sitges. Directora del grup de teatre La Cumprativa de Llorenç del Penedès des del 2010.

Espectacles