Fermí Fernàndez

Fermí Fernàndez comença la seva trajectòria a la ràdio l’any 1988, al costat d’Andreu Buenafuente. Des d’aleshores ha compaginat la ràdio amb treballs teatrals, televisió i doblatge.

En televisió ha participat com a actor en diferents programes al costat d’Andreu Buenafuente durant més de vint anys (Sense Títol, La Cosa Nostra, Una altra cosa, Buenafuente), i ha actuat en episodis de la sèrie de televisió El cor de la ciutat, com també a la comèdia de situació Majoria absoluta.

També ha treballat com a actor en el programa de televisió HomoZapping per a Antena 3. Ha dirigit programes per a diferents cadenes de televisió (Ui, què difícil a 8Tv, Que no surti d’aquí a Td8, i Sota terra a TV3). Actualment forma part de l’equip d’actors de la productora Minoria Absoluta, als programes Crackòvia i Polònia (TV3).

En teatre ha treballat amb la companyia Trono Villegas, sota la direcció d’Oriol Grau, en espectacles com El sexe nostre de cada dia o Bildelberg Club Cabaret. Actualment està de gira amb els espectacles Brots i Histèria Sagrada, amb la companyia Toni Albà, i El Sommelier, un text escrit
conjuntament amb Toni Orensanz i sota la direcció de Toni Albà.

Espectacles