Man Drake x Tomeu Vergés

El treball de Tomeu Vergés i de la Companyia Man Drake es situa entre la dansa i el teatre però té sempre el cos com a punt de partida.

Els seus espectacles ens transporten a un univers en el qual no hi ha pròpiament una història però en els quals ens mostra a l’home atrapat en un món absurd i surrealista.

Les últimes peces o performances estan dissenyades com «objectes de trobada». Aquests es caracteritzen per una proximitat amb el públic, per poder-se presentar en múltiples llocs, tant a l’interior com a l’exterior i per un muntatge tècnic lleuger.

La Companyia ha realitzat una dotzena d’obres per a l’escenari i altres tantes performances o peces curtes. Establerta a Paris les seves peces han estat presentades en múltiples festivals de França i l’estranger (Canadà, Alemanya, Anglaterra, República Txeca, Itàlia, Líban Egipte, Corea de Sud ..).

A més, Tomeu Vergés i els membres de la Companyia posseeixen una llarga experiència pedagògica que es tradueix en nombrosos tallers que imparteixen a nivell nacional i internacional.

Espectacles