Mumusic Circus

MumusicCircus és una companyia de circ modern cofundada per Clara Poch i Marçal Calvet nascuda el 2008 amb un registre tot públic i familiar i una àmplia diversitat multidisciplinària (circ, teatre físic, música, …)

Crea diversos espectacles de carrer i sala com a “Merci Bien” (2008) premiat el 2010 amb el “Públic Mostra” d’Igualada i el premi Zirkolika pel Millor Espectacle Familiar, “Roda, món” (2010) amb el premi del Públic al Festival de Chiclana de la Frontera el 2011, “Petits Princeps” (2013), “Amigoo” (2016), “Flou Papagayo” (2018) amb el premi Zirkolika-2018 pel millor espectacle de carrer.

De l’interior a l’exterior i sense normes, les formes i les tècniques estipulades es propaguen. Sempre des de l’emoció, dissenyant el més sincer i essencial de nosaltres mateixos. Un circ personal que furgant i buscant a través del moviment, d’acrobàcies, la música i la manipulació dels nostres cossos i els nostres objectes. Amb l’única intenció d’actuar, de transmetre i de compartir. Així es defineix la companyia.

Espectacles