Teatre Tot Terreny

Quimet Pla i Núria Solina són els membres de la companyia Teatre Tot Terreny, que van fundar l’any 1996.

QUIMET PLA (Olesa de Montserrat, 1950)

Cofundador del grup de Teatre Comediants (1972). Durant 15 anys participa en totes les produccions de creació col·lectiva del grup. D’aquesta trajectòria artística en destaquen reconeixements com: Premi Ciutat de Barcelona (1980), Premi Nacional de Teatre (1983), Premi Nacional d’Activitats Teatrals (1987) Creu de Sant Jordi (1996).

L’any 1996 crea companyia pròpia juntament amb Núria Solina (Teatre Tot Terreny) amb produccions d’espectacles de teatre pera adults, infantils i de carrer.

Com a actor de teatre independent ha treballat a les ordres de directors com Sergi Belbel, Carlos Alfaro, Ernie Martin, Jordi Coca, Beht Escudé, Toni Casares, Antonio Calvo, Albert Mestres i Josep Mo Mestres. Paral·lelament també, una trajectòria considerable en cinema, televisió, direcció i docència.

La seva formació com a actor basada en l’expressió corporal a cavall entre la “commedia dell’arte” i tècniques de circ, té influències de corrents diversos degudes a treballs de col·laboració i cursets amb: Colombaioni (Italia), Ernie Martin d’“Actors Estudio” de Nova York, Eugenio Barba de L’”Odin theatre” (Dinamarca), Dario Fó (Italià), Bread and Puppet (EUA), Teatre No (Japó), Teatre Balinès, Leo Bassi, Carlo Bozzo.

L’any 2007 rep el premi “Serra d’Or” per la seva trajectòria artística.

NÚRIA SOLINA (Barcelona, 1957)

S’inicià, a l’edat de nou anys en els estudis de música, violí i flauta al Conservatori de Música del Liceu de Barcelona. Continuà la formació musical treballant en diverses formacions orquestrals clàssiques, banda, cobla i ball, i va ser membre de l’Orquestra Singular. En l’àmbit teatral, ha treballat com a músic i actriu en la companyia Picatrons, Germans Poltrona i, cofundadora del Circ-cric, 2n i 3r Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. Forma part durant deu anys de la companyia Boni & Caroli en la doble faceta de tècnic i director artístic. Treballa a l’“Orquestra de Senyorites” d’Angel Pawlosky al teatre Arnau als anys 90. Paral·lelament fa diferents dissenys tècnics d’il·luminació, com la Passió de Molins de Rei, de so i direcció a diverses sales i espectacles de tota mena.

L’any 1996 funda juntament amb Quimet Pla la companyia Teatre tot terreny.

Espectacles