UvE Teatre

Companyia creada per Joan Vázquez, que acaba de presentar a la BARTS el seu nou disc, FEELING GOOD, un àlbum amb les seves particulars versions d’estàndards de jazz on es posa en la pell d’un autèntic crooner.

Amb Something ‘s Coming: un tribut a Sondheim, Joan es va convertir en el primer artista de teatre musical del país en actuar en llegendaris cabarets de Broadway i al West End com el Crazy Coqs de Londres i el 54 Below de New York City.

El 2018 va representar amb gran èxit de crítiques Ciutat de gespa, un musical en el que la història s’explica íntegrament a través de la música de Gerard Alonso i les lletres del propi Joan Vázquez, i pel que va estar nominat als Premis de la Crítica 2018 com a millor Actor de Musical.

La seva interpretació com a Paquito en Paquito Forever li va reportar el Premi a Millor Actor Destacat a la 11 edició dels premis de Teatre Musical i va estar nominat al Premi Butaca com a Millor Actor de Musical. L’espectacle s’ha representat a Barcelona, Londres, Madrid i Nova York amb excel·lents crítiques.

Ha estat molt aplaudit pel seu espectacle antològic 20 Anys no són na’ i pel seu paper com Ocaña al musical Ocaña, Reina de Las Ramblas, pel qual ha estat Millor Actor de Musical en els Premis de la Crítica 2019 i els Premis Teatre Barcelona 2020. Juntament amb Marc Sambola ha publicat el disc Coplas por Ocaña, un tribut musical a pintor naïf.

També l’hem pogut veure en aclamats musicals a Barcelona i Madrid, entre els que destaquen els papers de Claude a Hair, Frank a Merrily We Roll Along o Sky a Mamma Mia!. Altres crèdits de teatre de gran format i musicals inclouen Els Nois d’HistòriaBagdad CafèMy Fair Lady Rent.

Espectacles