Magrana Arts & Media és una empresa de producció i gestió de les indústries culturals amb esperit multidisciplinari.

Magrana neix el 2017 amb l’objectiu d’esdevenir un paraigües sota el qual creadors, intèrprets i productors poden treballar en diverses disciplines, amb l’objectiu de fomentar les col·laboracions i incentivar el naixement de nous projectes, situant el talent al centre de la nostra constel·lació.

Per a fer-ho, Magrana s’estructura en quatre àrees principals:

Films: Producció de continguts audiovisuals, propis o per encàrrec, a més de serveis de producció i consultoria.
Escena: Distribució i producció d’espectacles d’arts escèniques.
Talent: Management d’actrius i actors, directors/es, guionistes i compositors/es.
4Business: Organització d’esdeveniments i de tallers de formació per a empreses, utilitzant recursos de l’entorn cultural.

Equip

Director/Fundador/

Xavier Granada

Fundador de Magrana. Emprenedor i productor cultural. Fundador de la productora A Contraluz Films (2001) i de myStage (2020), el portal per la gestió i difusió de les arts escèniques. Ha estat president de l’associació de productors Pro-Ficció i vice-president de la federació PROA (2019-2021) . Li apassiona treballar amb talent, ajudar a fer realitat projectes, i posar el seu granet de sorra per crear un món millor.

Escena/

Àngels Nogué

Distribuïdora d’espectacles de Magrana Escena.

Treballa en projectes d’Arts Escèniques, entre d’altres coordina els I i II Fòrum d’Arts Escèniques i Comunitat, les Jornades de Teatre i Municipi, i l’Observatori de les Arts Escèniques Aplicades de l’Institut del Teatre. Col·labora amb la Compagnie des Hommes.

Escena/Films/

Alba Gómez

Ajudant de distribució i producció d’espectacles a Magrana Escena, i assistent a producció executiva a Magrana Films.

 

Gerència/Soci/

Albert Espel

Soci i Gerent de Magrana. Director de producció i Productor executiu, amb més de 20 anys d’experiència en cinema i televisió.

Escena/

Raül Perales

Consultor estratègic de Magrana Escena. Productor per companyies com Les Antonietes, Òpera de Butxaca i Nova Creació…

Films/

Marta Libertad Castillo

Productora executiva i Consultora de desenvolupament a Magrana Films. Productora executiva d'”Orígenes Secretos”, guionista de “Los Europeos”, cap de desenvolupament de “La Estrella”…