Distribución de espectáculos de artes escénicas de compañías independientes, y producción de espectáculos propios.
¡Descubre nuestro catálogo!

Oblideu-vos de nosaltres
Escena

El fingidor

Fernando Pessoa es, probablemente, al lado de Elliot, Rilke, Pasolini o Lorca, uno de los poetas más relevantes del siglo XX pero, además, aún hoy en día, muchos de sus versos interpelan directamente al alma, la mente y la existencia de este extraño ser humano del siglo XXI. Aunque en su época y hasta durante las épocas que siguieron a su muerte, fue señalado como una especie de loco afectado por algún tipo de trastorno psicótico, hoy en día podemos encontrar en la obra de Fernando Pessoa un reflejo y, a la vez, un manual para entender como hemos llegado al lugar donde nos encontramos.

+

Assumpta Mercader i A Piacere grup vocal

Assumpta Mercader ha estudiat a l’institut del teatre als departaments de titelles i veu, i ha participat en diversos cursos d’art dramàtic del Col·legi del Teatre.

L’any 1995 crea, juntament amb Lídia Massó, la companyia “L’Espina de la Sardina” dedicada al teatre infantil. A partir del 2002 porta a terme sessions en solitari per a públic infantil i per a adults. Ha treballat com a titellaire en el programa de TVE “Los Lunnis” i ha estrenat diversos espectacles de narració per adults amb músics com Maria Carretero, Pau Romero, Núria Robert, o Joan Hernàndez. Ha participat con a narradora i actriu en diversos festivals com “fira Mediterrània”, “En veu alta” “Fira del conte de Medinyà” “Festival de llegendes de Catalunya”, “Tarraco Viva” i d’altres.

L’any 2016 Voliana edicions li publica el llibre de contes per a adults “la dona que somiava mariatxis”. L’any 2018 publica “El tresor de les Valls d’Andorra” amb edició a càrrec del Departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra. L’any 2019 publica “L’àvia pirata” escrita conjuntament amb Josep Carrasco, dibuixos de Pepe Palma i editat per Edicions del Pirata.

+