Distribució d’espectacles d’arts escèniques de companyies independents, i producció d’espectacles propis.
Descobreix el nostre catàleg!

Mumusic Circus

MumusicCircus és una companyia de circ modern cofundada per Clara Poch i Marçal Calvet nascuda el 2008 amb un registre tot públic i familiar i una àmplia diversitat multidisciplinària (circ, teatre físic, música, …)

Crea diversos espectacles de carrer i sala com a “Merci Bien” (2008) premiat el 2010 amb el “Públic Mostra” d’Igualada i el premi Zirkolika pel Millor Espectacle Familiar, “Roda, món” (2010) amb el premi del Públic al Festival de Chiclana de la Frontera el 2011, “Petits Princeps” (2013), “Amigoo” (2016), “Flou Papagayo” (2018) amb el premi Zirkolika-2018 pel millor espectacle de carrer.

De l’interior a l’exterior i sense normes, les formes i les tècniques estipulades es propaguen. Sempre des de l’emoció, dissenyant el més sincer i essencial de nosaltres mateixos. Un circ personal que furgant i buscant a través del moviment, d’acrobàcies, la música i la manipulació dels nostres cossos i els nostres objectes. Amb l’única intenció d’actuar, de transmetre i de compartir. Així es defineix la companyia.

+

Dolores

Dolores crea trabajo multidisciplinario en ámbito de teatro, performance, cine y videoarte; proyectos que crean espacios de intercambio para desafiar concepciones ocultas sobre lo representativo. A través de la performance, la noción de encarnación e interpretación; con la palabra, aquella de traducción como cuerpo; y mediante el lenguaje, de construcción y deconstrucción. De esta forma, Dolores intenta construir relaciones a través del intercambio de narrativas. Multicultural e internacional, tiene como objetivo promover un puente entre culturas. La compañía no se define por el medio en el que se presenta su trabajo, sino deja que el proceso encuentre su forma en cada colaboración.

Fundada en 2019, después de lanzar como primer proyecto la traducción y puesta en escena de Una niña es una cosa a medio formar; participa en la producción de la película En la era, una película del artista Manuela de Laborde en colaboración con el colectivo MONTEM, Estudio Tezontle, la AA School of Architecture de Londres, y la Fundación Pedro y Elena Hernández A.C. de México. En la era documenta, de manera abstracta, el Taller Experimental de Concreto en Las Pozas, Xilitla. Un díptico fílmico, que crea dos experiencias oníricas y fragmentadas de un mismo evento: el encuentro de un grupo de extranjeros, en la jungla mexicana, viviendo dentro de las construcciones surreales de Edward James, mientras trabajan creando sus propias esculturas de concreto. La película se estrenó en IFFR en febrero del 2020, y se mostró también en Documenta-Madrid y Black Canvas FCC, Ciudad de México.

+

Teorema Teatre

L’Associació Teorema Teatre es crea el 2020. Neix de les ganes de tirar endavant un projecte concret “No hi ha fills innocents” i després, continua per produir i distribuir obres teatrals.

Creuen en els projectes, en la seva qualitat i en el seu compromís amb el món actual.

Aposten per una producció molt horitzontal en la que tots els participants de cada projecte són igual d’importants en el resultat final, formant part d’un únic equip.

Teorema Teatre són: Oriol Genís (actor i cantant), Mia Parcerisa (director i dramaturg), Maria Andreu (pedagoga i productora), Ariadna Chillida (actriu i dramaturga), Júlia Genís (actriu) i Gerard Bidegain (director i dramaturg).

En aquest moment els espectacles que tenen en cartera són: Cadires, de Mont Plans i Oriol Genís; ¿Qué fué de Andrés Villarrosa?, de Marc Rosich, sobre una idea d’Oriol Genís; i, Ariadna i el Minotaure, d’Ariadna Chillida. I estan en fase de producció Purificats /Cleansed de Sarah Kane, amb direcció de Mia Parcerisa (Cia. La Cremosa); i, Agamèmnon de Iannis Ritsos, amb direcció de Gerard Bidegain.

+

Rosa Andreu – Companyia La Flaca

Actriu, directora i presentadora s’inicia en el món del teatre l’any 83 com a amateur amb el GTIV del Vendrell. L’any 89 participa en el naixement de Trono Villegas juntament amb Oriol Grau i Fermí Fernandez, entre d’altres. L’any 97 fa el salt a la professionalitat amb Malalts de tele amb Toni Soler i Albert Om, pel que reben un premi Ondas l’any 1998. Presenta diversos programes a TV3: Fes-t’ho mirar, Qui corre, vola!...

En l’àmbit teatral, participa com actriu a diversos muntatges: El sexe nostre de cada dia, premi Ciutat de Tarragona 1997 a la millor interpretació femenina; Èric i l’exèrcit del Fènix, dirigida per Pere Planella; Dues Mares, monòleg estrenat a la sala Muntaner; Pel davant i pel darrera, Memòria de les oblidades, Vida de peix, amb Mercè Comes, entre d’altres.

Graduada del programa de Javier Galitó-Cava de Tècnica Meisner, també ha treballat com a directora artística del teatre Principal de Vilanova i la Geltrú i del Teatre Prado de Sitges. Directora del grup de teatre La Cumprativa de Llorenç del Penedès des del 2010.

+

Assumpta Mercader i A Piacere grup vocal

Assumpta Mercader ha estudiat a l’institut del teatre als departaments de titelles i veu, i ha participat en diversos cursos d’art dramàtic del Col·legi del Teatre.

L’any 1995 crea, juntament amb Lídia Massó, la companyia “L’Espina de la Sardina” dedicada al teatre infantil. A partir del 2002 porta a terme sessions en solitari per a públic infantil i per a adults. Ha treballat com a titellaire en el programa de TVE “Los Lunnis” i ha estrenat diversos espectacles de narració per adults amb músics com Maria Carretero, Pau Romero, Núria Robert, o Joan Hernàndez. Ha participat con a narradora i actriu en diversos festivals com “fira Mediterrània”, “En veu alta” “Fira del conte de Medinyà” “Festival de llegendes de Catalunya”, “Tarraco Viva” i d’altres.

L’any 2016 Voliana edicions li publica el llibre de contes per a adults “la dona que somiava mariatxis”. L’any 2018 publica “El tresor de les Valls d’Andorra” amb edició a càrrec del Departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra. L’any 2019 publica “L’àvia pirata” escrita conjuntament amb Josep Carrasco, dibuixos de Pepe Palma i editat per Edicions del Pirata.

+