3 minuts
En producció

2022/Concurs televisiu

El boom de la comèdia de stand-up a casa nostra és indiscutible: són actuacions, normalment fetes a bars de petit format, on els humoristes presenten els seus monòlegs que enllacen acudits i d’altres tècniques pròpies del gènere davant d’un públic amb què interactuen.

3 minuts és el primer torneig de monòlegs en català de TV3. El programa comptarà amb els setze millors humoristes escollits de la fase de càsting que competiran amb els seus monòlegs ràpids per guanyar un premi de 5.000 € i participar al festival Cruïlla Comedy de Barcelona.

Charlie Pee serà l’amfitriona dels programes, que s’enregistraran al popular Bar Milano de Barcelona. Cada vetllada comptarà amb un jurat format per còmics del món de l’stand-up català que decidirà, juntament amb el públic present a la sala, quins són els monologuistes guanyadors de cada nit. Els quatre millors passaran a la final, on es decidirà el guanyador del torneig “3 minuts”.

3 minuts, una producció del Departament d’Entreteniment i Actualitat de TV3 amb la col·laboració de Magrana Films, és un dels projectes audiovisuals innovadors seleccionats a la quarta convocatòria per difondre i descobrir la cultura catalana que han organitzat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).

Fitxa tècnica

Director Uri Garcia
Realitzador Marc Tardiu
Presentadora i Guionista Charlie Pee

Producció executiva Xavier Granada, Eugènia Giné
Direcció de producció Eugènia Giné
Community manager Aleix Serra
Grafisme Xavi Rojas

Direcció de fotografia David Bretones
Edició i postproducció Òscar Xabier Gómez
Art Judith Puig Canals
Vestuari
Adrianna Giorcelli
Maquilladora
Isabel Domínguez Martínez
Sonidista Aritz Lekuona
Ajudant de so Eneko Balzategui
Animadora Esther Bertran
Ajudant de realització Roger Tort
Ajudant d’il·luminació Ona Moreo Pérez
Ajudant de producció Susana González
Becaris de producció Mireia Matas, Unai Zorrakino
Becària de muntatge Carla Espinosa

Una producció del Departament d’Entreteniment i Actualitat de TV3 amb la col·laboració de Magrana Films.