Absenta

Després de participar a l’èxit “TRAVY”, Quimet Pla i Núria Solina ens traslladen al Modernisme Català amb aquest espectacle d’humor literari.

Aquest espectacle és un homenatge a tots els poetes i artistes en el sector “negre” i anarquitzant del Modernisme Català. Al mateix temps és un reconeixement als autors, malauradament poc valorats en ambients academicistes pel seu llenguatge planer i popular, que tenen la virtut d’arribar als espectadors a cops de geni, sense embuts, i directes com el xiulet d’una sageta.

Quimet Pla aposta per un espectacle vibrant i enèrgic, conduit pel seu alter ego Valentí Piula i Poc, que interpreta un reguitzell de personatges desempolsats de l’armari del vodevil, el cabaret i el cafè teatre. Tots ells són fills de l’ambient d’efervescència i excitació que bullia en el mític local barceloní Els Quatre Gats, en el moment de màxima esplendor.

L’acompanyament, en el sentit de fer-li companyia, va a càrrec de la senyoreta Eulàlia Pi i Bord (Núria Solina), especialista en efectes especials i música de “Brams”.

Fitxa artística

Autors del text
Quimet Pla i altres

Intèrprets
Quimet Pla i Núria Solina

Direcció
Frederic Roda Fàbregas

Música
Núria Solina

Disseny d’il·luminació
Quico Gutiérrez

Tècnic d’il·luminació
Pere Serrahima

Vestuari
Teatre Tot Terreny SL

Escenografia
Teatre Tot Terreny i Frederic Roda

Producció
Teatre Tot Terreny SL

Fotografies
Jordi Ribó i Elia Estrada

Maquetació
Mestre & Farràs scp

Distribució
Magrana Escena