Jugant amb la màgia

Hausson/Teatre de màgia

La màgia és un joc? Els jocs poden ser màgics?

Aquestes són algunes de les preguntes que us plantejareu en el nou espectacle d’en Hausson, Jugant amb la Màgia.

En què es poden transformar jocs tan populars com el dòmino, el cub Rubik, el parxís, els daus o les tres cartes a les mans d’un mag?

Les respostes les trobareu a Jugant amb la Màgia un espectacle on els jocs prenen el protagonisme per esdevenir els actors principals d’un muntatge màgic on la realitat supera la ficció. O potser és la ficció que supera la realitat?

Imagineu-vos en Hausson intentant resoldre un cub Rubik, jugant en una partida de parxís o jugant al dominó amb el públic… Una experiència que només viuran els espectadors que vinguin a gaudir de l’espectacle i a compartir els jocs que proposarà el Mag. 

A Jugant amb la Màgia s’hi despleguen efectes de tota mena, des de la màgia de saló, la màgia amb la complicitat del públic, el metal·lisme, les prediccions, molts d’ells inèdits fins avui.

En resum, Jugant amb la Màgia us ofereix tot un seguit de vivències extraordinàries, en les quals el públic i el mag es converteixen en insòlits, sorprenents i fantàstics companys de jocs…

“En cada nueva propuesta, Hausson se supera a sí mismo, tanto en la invención del efecto imposible como en el adorno dialéctico del engaño. El artista conduce al público por la senda de una lógica estricta, muy confortable, para que sean más potentes la sorpresa y el sobresalto ante el estallido de lo inverosímil. “Formidable”.

La Vanguardia

“Hausson se convierte en el exquisito anfitrión de una velada mágica que sorprende por los números y seduce por su cuidada selección y combinación de música, imágenes y efectos mágicos. Sus espectáculos resaltan por su sencilla elegancia, por un clasicismo que hoy en día, acostumbrados a los shows de magia basados en la aparatosidad, adquiere un tono casi experimental”.

Time Out

“Las ágiles manos de Hausson tan pronto parecen crear de la nada un montón de monedas como varios juegos de naipes. Pero no les voy a contar nada más porque no me van a creer. Para ello, hay que entrar y dejarse guiar.”

El País

“Un ofici ben après, unes taules indiscutibles i una envejable gràcia personal són alguns dels trets que, a simple vista, s’aprecien al degustar les arts de Hausson, un mag sense vareta capaç d’atemptar en cada actuació contra la lògica i els sentits amb total impunitat.”

El Periódico

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció

Hausson

Il·lusionista

Hausson

Disseny de llums

Albert Julve

Espai escènic

Manuel Trullas i Hausson

Selecció musical

Jordi Bonet

Material màgic

Magicus, Joao Miranda,

Greg Wilson, Paul Romanhy

Publicitat

EfecTeam

Producció

Meeting Line