L’amor (no és per a mi, va dir Medea)

Queralt Riera/Tragèdia

L’amor (no és per a mi, va dir Medea) és un text contemporani.

Creixerà davant dels nostres ulls dels 8 als 88 anys. Mostrarà la fragilitat, el dolor de la vida i la poca felicitat que de vegades aconseguirà esgarrapar.

Un reflex del desassossec en què sovint vivim i que ens esforcem a negar.

Potser, mirar la veritat íntima i afrontar-la ens apropa, si més no, a certa pau.

“Amb audàcia, poètica i intel·ligència emocional l’autora aconsegueix reflexionar sobre l’amor romàntic, la família, la maternitat, la felicitat o la soledat. Interpretada per dues esplèndides actrius (Rosa Cadafalch i Patrícia Mendoza), es tracta d’una peça transcendent que sap ser accessible.”


Ivan F. Mula - Teatre Barcelona

“Queralt Riera reivindica la tragèdia, com a un exercici necessari de catarsi social en aquesta comunitat, massa conformats amb drames suaus. Però ho escriu des de la sensibilitat aspra d’avui. Riera, amb només 40 anys d’edat, és capaç de fer un retrat fosc de l’univers de les residències.”

Jordi Bordas - Recomana.cat

“Estem davant d’un text, una direcció i unes interpretacions formidables. L’Amor (no és per a mi, va dir Medea) és una petita joia que no us heu de perdre”

Neus Mònico - Teatre Barcelona

“El conjunt conté una veritat tan lúcida sobre la vida, les emocions i, fins i tot, el teatre, que fa que tot encaixi. Un text per assaborir a poc a poc i endur-se a casa amb una posada en escena encisadora.Tot un encert.”

Gemma Moraleda - Somnis de teatre

“El equilibrio y complicidad entre ambas (actrices) es el gran aliciente de este espectáculo que te deja con el corazón en un puño. Un trabajo brutal que ofrece una insólita visión femenina que te desarma. El amor puede ser muy placentero, pero también hiere, mucho… y mata..”

Eduardo de Vicente - El Periódico

“Un text que és un regal per a les orelles i per a la imaginació. Un espectacle pel qual val la pena deixar-se endur. No és freqüent trobar-se davant d’un text tan decididament literari que emana olor de bona literatura des de les primeres paraules.”

Pablo Ley - Revista Ítaca

“Una proposta imperdible sense cap mena de dubte. Un text dotat d’una sensibilitat exquisida i on les paraules semblen fluir per arribar directament al nostre jo més profund .”

Miquel Gascon - Voltar i voltar

“L’Amor (No és per a mi, va dir Medea) és una petita joia de l’autora poètica i drama, vida i mort, una dona que podria ser qualsevol de nosaltres.” En aquesta ocasió, Rosa Cadafalch i Patrícia Mendoza.”

Teatral.net

Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia
Queralt Riera

Interpretació
Rosa Cadafalch i Patrícia Mendoza

Espai escènic
José Menchero

Espai sonor
Joan Alavedra

Música en directe
Joan Alavedra

Fotografia
Mercè Ramírez

Distribució
Magrana Escena

Producció
Queralt Riera