Moi, Antonio M.

Gira en cercle. Gira al voltant teu. Enrotllar i desenrotllar. Anar de l’un a l’altre entre els altres. Un viatge sensible alimentat per desitjos i records. Una frenètica carrera circular on diferents personatges, diferents “jos” es creuen.

No fa gaire els ballarins es maquillaven abans de pujar a l’escenari, aquest preciós espai-temps, separant la realitat de la ficció, arbitrava un espai entre el fora i el dins. En certa manera, el maquillatge vetlla el rostre de la cara per millor amagar la persona quan en realitat descobreix sense saber-ho el seu espai íntim.

Viatjar al voltant d’un mateix per obrir un espai que ens deixa veure que dins de cada un hi ha molta gent.

Moi, Antonio M. és un autoretrat que neix del desig d’Álvaro Morell a explorar la bretxa entre allò que presentem de nosaltres mateixos i allò que amaguem darrere de les màscares socials i culturals.

A partir d’elements, materials que li són propis i inspirats en el burlesc i en la figura del pallasso, capgira la pista en un viatge vertiginós. Un solo que escenifica la multiplicitat de “jos” que el constitueixen. Un viatge poètic i vital, absurd, inquietant i divertit.

Fitxa artística

Concepció
Tomeu Vergès, Véronique Petit, Álvaro Morell

Intèrpret
Álvaro Morell

Producció
Cia. Man Drake x Tomeu Vergès

Distribució
Magrana Escena

 

Obra coproduïda pel Théâtre Le Colombier, Bagnolet.

Amb el suport de la Direcció Regional d’Afers Culturals de Île-de-France Ministeri de Cultura i Consell Departamental de Seine-Saint-Denis.