To live or not to live / To like or not to like

Ada Vilaró/Teatre documental

To live or not to live / To like or not to like és un projecte que treballa amb una comunitat de joves de la ciutat. Persones que pateixen una discriminació per qüestions de raça, de gènere, d’identitat o simplement per no encaixar dins els cossos normatius amb els quals se’ns bombardeja contínuament a través de les pantalles. Agradar o no agradar? Com volem viure?

A través d’auriculars sense fil, endinseu-vos en un site-specific per gaudir d’una experiència immersiva on els cossos, la paraula i l’espai sonor seran els vostres companys de viatge.

Fitxa artística

Creació col·lectiva a partir d’una idea original
Ada Vilaró, Marc Chornet i Anna Maria Ricart

Dramatúrgia i direcció
Ada Vilaró

Assessorament dramatúrgic
Anna Maria Ricart

Ajudantia de direcció
Toni Guillemat

Composició musical i espai sonor
Gerard Marsal

Dispositiu escènic
Marc Chornet

Producció administrativa
Imma Romero

Intèrprets
Joel Cojal, Elaine Grayling, Nil Martín i Alba Roldán

Distribució
Magrana Escena

Agraïments
Marc Vidal, Queralt Prats d’Artransforma, Núria Marquès, Aisa Serra, Ander Puig, David Teixidó, Ivet Zamora, Marina Alegre, La Bobina, Nau Ivanow i a totes i tots els joves que hi han participat.

Una proposta del Festival Escena Poblenou i la cia. Ada Vilaró en col·laboració amb el Festival Grec, la Fundació Joan Brossa i Projecte Ingenu.

Un projecte subvencionat per l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya), l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Barcelona.